Število oglasov: 122

 • dvosobno

za tujo osebo najamemo opremljeno dvosobno stanovanje s septembrom 2017 z možnostjo parkiranja. Budget 500€/mesec + stroški. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Stranka išče trisobno stanovanje za nakup na območju Bežigrada. Cena do 190 000€.

 • trisobno

Stranka išče trisobno stanovanje za najem na območju Rudnika. Velikost cca 90m2. Cena do 700€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvoinpolsobno

Stranka išče 2,5 do 3-sobno stanovanje za najem v Ljubljani, natančneje območju Rudnika. Cena do 1100€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvoinpolsobno

Stranka išče svetlo, opremljeno 2,5 do 3-sobno stanovanje za najem v Ljubljani.Možnost parkinga. Do 1000€/mesec.  Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • garsonjera

Stranka išče eno, dvo, trisobno stanovanje ali garsonjero v centru Ljubljane. Cena najema do 600€/mesec.  Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka kupuje dvo, tro ali štirisobno stanovanje velikosti cca 100m2 na območju stare Ljubljane. Pogoj dve kopalnici. Budget 400 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • garsonjera

Stranka kupuje novejše enosobno stanovanje ali garsonjero v Ljubljani ali Domžalah. Zaželjeno je pripadajoče parkirno mesto. Budget 100 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • štirisobno

Stranka išče opremljeno štirisobno stanovanje za najem do 1300 € v Ljubljani skupaj s parkirnim mestom. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Za obdobje mandata pet let najamemo moderno in urejeno stanovanje velikosti 90-130m2. Tričlanska družina iz tujine (diplomatski mandat). Zaželjeno parkrino mesto. Radij 15 min do stare Ljubljane. Budget 1200 €. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije, in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Za eno osebo najamemo trisobno opremljeno stanovanje v centru s parkirnim mestom do 1500€/mesec. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Išče se večje staromeščansko stanovanje za nakup na območju Most, Polja, Rudnika vse do Spodnje Šiške. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • enosobno

Stranka išče sodobno opremljeno stanovanje v Ljubljani. Lahko eno ali večsobno. Cena najema do 800€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče sodobno opremljeno dvosobno stanovanje v Ljubljani. Budget okrog 700€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče delno opremljeno dvosobno stanovanje v Ljubljani. Cena najema okrog 500€ Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Par najame urejeno novejše dvosobno stanovanje za daljše obdobje. Cena najema okrog 700€/mesec. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stanka išče dvosobno stanovanje zase na območju Ljubljane. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče dvosobno stanovanje v Ljubljani za najem okrog 700€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče dvosobno stanovanje za najem v Ljubljani. Cena najema od 500€ do 600€. Pomembno je, da lastnik dopušča hišne ljubljenčke. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče dvosobno stanovanje v Ljubljani. Cena najema do 500 €. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.