Nazaj na seznam

Oglas: od 106

Samostojna hiša, Vrhnika

Cena: 1.500,00 €

Osnovni podatki

lokacija:
Vrhnika
leto izgradnje:
2010
nadstropje:
K+P+1
velikost:
150,30 m²
parcela:
517,00 m²
šifra oglasa:
OH00880N

opis

Na odlični lokaciji na Vrhniki, v neposredni bližini Svete Trojice in rojstne hiše Ivana Cankarja, se v urejeni soseski oddaja kakovostno grajena in sodobno razporejena samostojna hiša. Hiša ima urejene zunanje površine, prostorni terasi z vrtom in dve garaži. Parkiranje je omogočeno tudi pred hišo.

Skrbno izbrana oprema nudi prijetno in kakovostno bivanje, prav tako urejen vrt, na katerem se nahajajo sadno drevje - figa, kaki in sliva.

Hiša nudi odprt in funkcionalno zasnovan tloris v treh etažah (PK+P+1).

Ob vstopu (polklet) nas pričaka veža in stopnice, katere nas popeljejo v nadstropje kjer je dnevno bivalni del z izhodom na dve terasi in urejen vrt. Dnevno bivalni del ima prostorno dnevno sobo z delovnim kotičkom, kuhinjo in jedilnico, v kateri je tudi kaminska peč na drva. V tem nadstropju se nahaja tudi manjša spalnica in dnevne sanitarije.

V zgornjem nadstropju so tri prostorne spalnice, kopalnica s prho in kadjo.

V polkletnem prostoru se nahajata dve garaži, trim soba, kopalnica s prho in pralnica.

Hiša ima talno ogrevanje in ima urejen mestni plin. Hiša je grajena po ekoloških standardih, tako da so obratovalni stroški nizki.

Vabljeni na ogled.

Pogoj najemodajalca je, da najemnik ob najemu plača varščino v višini 3.500,00 eur in prevzame del plačila stroškov dodatnih storitev agencijskega posredovanja in sicer v višini 1.400,00 eur + 22% DDV.

 

Kontaktni podatki

Central RE, nepremičninska družba d.o.o.
PE Šmartinska cesta 152g
1000 Ljubljana
GSM:
+386 40 860 005
Nina
Številka licence:
02916

Kontaktni obrazec